Dobrodosli na sajt!
 
PrijemKalendarGalerijaČesto Postavljana PitanjaTražiLista članovaKorisničke grupeRegistruj sePristupi

Delite | 
 

  HyperCam 3 i rad sa njim

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole 
AutorPoruka
nenadwolf
Moderator
Moderator
avatar

Broj poruka : 107
Poeni : 168
Pohvaljen : 9
Datum upisa : 11.11.2010

PočaljiNaslov: HyperCam 3 i rad sa njim   Čet Nov 11, 2010 6:52 pm

To je napredni alat za snimanje ekrana (desktopa) ili njegovog dela i spremanja u .AVI formatu (video zapis) ili .BMP formatu (slika). Koristi se najcesce za stvaranje video prezentacije, tutoriala ili demo-isecaka.Ima opcije postavljanja tekst beleske tokom rada sa njim,bez velikih prohteva,dosta efikasan u snimanju igrica...ALat imate na adresi.......

hotfile.com HyperCam_3.rar.html




Posto downloadovali,instalirali i krekovali ovaj alat,par reci o radu sa njim.....
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
nenadwolf
Moderator
Moderator
avatar

Broj poruka : 107
Poeni : 168
Pohvaljen : 9
Datum upisa : 11.11.2010

PočaljiNaslov: Re: HyperCam 3 i rad sa njim   Čet Nov 11, 2010 6:53 pm

NAMESTANJE OPCIJA PROGRAMA

Posto instalirali i startovali program prvo je potrebno namestiti opcije programa prema vasem nahodjenju...broj 1.Opcije programa su svrstane u 4 dela i to Video gde stelujete video kompresiju vaseg video zapisa (po defaultu je Microsoft Video 1 za snimanje u AVI formatu)....broj 2 a takodje odredjujete u kom delu racunara zelite usnimiti vas video zapis ili sliku...broj 3.Sve promene koje obavite usnimavate na dugme OK....broj 4



U delu audio pristupate stelovanju tako sto cekirate kvadratic Record Sound....broj 5 i onda mozete pristupiti opcijama i podasavanjima snimanja zvuka u vasem video zapisu sa mogucnostima odabira dali zelite snimati zvuk sa zvucnika koji su povezani na racunar ,mikrofona....Takodje i odredjujete Audio kompresiju i zavisnosti koje audio kodeke imate u racunaru (po defaultu je Ucompressed audio PC)..Sve promene usnimavate pritiskom na dugme OK.....



U delu Extras nije potrebno nista stelovati osim ako nemate prohteve na klik misa pojacavati zvuk u video zapisu,te preciznost crusora.....broj 6



Deo Interface po meni ima jednu bitnu stavku za stelovanje a to je da nastelujete da prilikom spustanja prozora programa on se minimizuje u taskbar i odatle imate mogucnost upravljanja programom kako za snimanje video zapisa tako i slikanje...Namestite u delu Hypecam window when recording u padajucem meniju na Minimize to HYperCam B.....broj 7 a takodje mozete podesiti i dirke na tastaturi pomocu kojih takodje mozete upravljati programom....Snimanje,Stop,Slikanje.....broj 8.Sve promene koje obavite usnimavate na dugme OK....broj 9

Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
nenadwolf
Moderator
Moderator
avatar

Broj poruka : 107
Poeni : 168
Pohvaljen : 9
Datum upisa : 11.11.2010

PočaljiNaslov: Re: HyperCam 3 i rad sa njim   Čet Nov 11, 2010 6:54 pm

PROZORI ZA SNIMANJE I SLIKANJE


U samom programu postoji tri opcije biranja prostora snimanja i slikanja .Opcija Region je pogodna ako zelite snimiti ili slikati odredjeni deo desktopa ili sta vec snimate po vasoj zelji...Kliknite misem na Region prozor....broj 1,zatim levim klikom misa oivicite ono sto zelite snimiti (taj deo) a posto oivicite pustite levi klik misa i stvorice se crveni prozor u okviru koga ce program snimati ili slikati...Inace ovaj crveni prozor za snimanje mozete povecati ili smanjiti povlaceci misem nadole ili nagore same uglove prozora.....broj 3 a takodje mozete da pomerate ceo prozor u delu desktopa po vasoj zelji tako sto cete u levom gornjem uglu ovog prozora stati misem (u belom pravougaoniku) a zatim levim klikom povlaceci ga i zadrzavajuci dok ne dodjete na mesto koje zelite.....Posto postavili prozor u zeljeni deo preostaje jos da kliknete misem na crveno dugme Record..




Ako zelite snimiti ili slikati celi desktop postoji opcija Fullscreen..Aktivira se tako sto kliknete misem na ikonu na kojoj pise Fullscreen....broj 1 a zatim posto je crveni prozor u kome ce se obavljati slikanje ili snimanje oivicilo kompletan desktop ,preostaje jos da kliknete misem na crveno dugme Record......i snimanje pocinje.....




Treca opcija biranja prostora je opcija Window (snimanje odredjenog prozora)..Ova opcija je pogodna za smimanje delova sajtova po internetu,taskbara i tome slicno......Aktivira se tako sto kliknete misem na ikonu sa natpisom Window ...broj 1 a zatim pojavice vam se novo dugme select window ...broj 2..ispod kog se nalazi padaju meni gde mozete i izabrati koji prozor zelite snimiti ......




Kao na primer startne programe,taskbar,tolbar,sat...broj 3...koji god prozor zelite mozete izabrati i posto kliknete misem na crveno dugme Record snimanje ce i poceti.....

Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
nenadwolf
Moderator
Moderator
avatar

Broj poruka : 107
Poeni : 168
Pohvaljen : 9
Datum upisa : 11.11.2010

PočaljiNaslov: Re: HyperCam 3 i rad sa njim   Čet Nov 11, 2010 6:55 pm

TEKST BELESKA I JOS PONESTO

Takodje sam program ima magacin,deo gde skladisti video zapise,slike koje snimili...i on se nalazi u delu programa Recent Records....broj 1.Dovoljno je da obelezimo misem zeljeni video fajl ili sliku i kliknemo na dugme Play....broj 2 i on ce se reprodukovati i mocicemo da ga vidimo....Opcija Delete sluzi da obelezeni klip ili sliku uklonimo iz magacina,klikom misa na Delete...broj 3 ,Dugme Browse sluzi da sami odredimo u kom delu racunara zelimo skladistiti snimljeni materijal.....broj 4. Klikom misa na dugme Add...broj 5 otvara se novi beli prozor koji takodje mozemo prevuci misem u deo koji snimamoi napisati belesku ili tekst koji zelimo da bude sve vreme sniman u video zapisu ili slici.....Prozor za beleske takodje mozemo povecavati ili smanjivati misem po njegovim uglovima i premestati ga i povlaciti misem gde god zelimo....



Klikom misa na dugme Edit.....broj 6 otvara se editor u kome mozemo odrediti font slova teksta,velicinu slova teksta,boju slova teksta i jos dosta opcija sto ima jedab dobar tekstualni editor......broj 7




Inace zeljeni tekst ili poruka takodje se usnimavaju i u video zapis a ostaju i na fotografiji...



To bi ukratko bile neke osnovne osobine ovog programa......
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
Sponsored content




PočaljiNaslov: Re: HyperCam 3 i rad sa njim   

Nazad na vrh Ići dole
 
HyperCam 3 i rad sa njim
Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
RarBg :: Kompjuteri :: Tutorijali-
Skoči na: